Ring alle dage
70 23 70 90

Persondatapolitik


Velkommen til Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S
 
For at vi kan tilbyde dig det bedste indhold på vores hjemmeside, og kreditvurdere dig med henblik på bevilling af lån, indsamler vi en række oplysningerne om dig. I denne privatlivspolitik beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores hjemmeside i forbindelse med låneanmodninger. Herudover beskrives dine valgmuligheder, når vi behandler dine oplysninger.

Hvem er vi
Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S
Greve Strandvej 7
2670 Greve
Telefon: 70237090
CVR: 14284834
Mail: info@husejer-kredit.dk

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.
 
Cookiepolitik
 
Denne hjemmeside anvender cookies, som er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, indholdet bliver ikke delt med nogen, og de kan ikke indeholde virus.
Vi bruger cookies til følgende formål:
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.
Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
 
Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/fravalg
 
Google Analytics (trafikmåling)
Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Oplysningerne bruges internt, og sælges eller videregives ikke til andre.

Oplysninger som du giver til os i forbindelse med låneanmodninger
  • Navn
  • Adresse
  • Cpr.nr
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Stillingsbetegnelse
  • Civilstand
  • Oplysninger om nuværende bolig
  • Ønsket lånebeløb
  • Skatteforhold
  • Indkomstforhold
  • Oplysninger om personlig gæld
Vi vil desuden behandle de oplysninger, som du herudover vælger at give til os. 

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet de oplysninger du har givet til os.  

Hvad bruger vi dine oplysninger til
Dine oplysninger bruger vi til følgende formål: 
  • Give en vurdering af dine lånemuligheder
  • Evt. tilbyde dig et lån
  • Administration og opkrævning af ydelser på pantebreve
  • Administration og opkrævning af tabte fordringer
Vi benytter kun personoplysninger til nævnte formål, og indsamler kun de oplysninger der er nødvendige til formålet. Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt.
Såfremt vi ikke kan tilbyde dig et lån, sletter vi dine oplysninger igen.

Videregivelse og behandling af dine oplysninger hos tredjeparter
Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S kan videregive de indsamlede personoplysninger til tredjeparter såsom Arbejdernes Landsbank A/S, Investeringsselskabet Luxor A/S og andre til
selskabet tilknyttede investorer, men henblik på at opnå et lånetilsagn/finansieringstilbud.
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvem vi har videregivet dine personlige oplysninger til.
Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S anvender alene investorer, der har forpligtet sig til at overholde de gældende retningslinjer for behandling af persondataoplysninger.     
Når du ansøger om et lån gennem os, giver du samtykke til, at dine personoplysninger, herunder navn, adresse, cpr, telefonnummer, e-mail, indkomstforhold, gældsforhold m.m., må videregives til tredjeparts investorer i forbindelse med kreditvurdering.
Vi benytter Onmondo A/S til vores drift af hjemmeside. Onmondo A/S er underlagt samme forpligtelser som os, og de alene handler på vores instruks, som databehandler. Onmondo A/S garanterer at alle oplysninger opbevares og behandles forsvarligt indenfor EU og i henhold til persondataloven og persondataforordningen (GDPR) med tilhørende retsakter gældende fra 25. maj 2018.

Oplysningerne behandles fortroligt og sikkert
Vi opbevarer alle dine oplysninger fortroligt og sikkert. 
Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.
Vi er placeret i Europa. De oplysninger som vi har om dig opbevares på servere placeret inden for Europa. Alle oplysninger, som vi behandler om dig vil blive behandlet i henhold til EU-lovgivning om behandling af persondata. 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer og behandler dine oplysninger, så længe vi vurderer det relevant:
  • Kundehenvendelser til vores e-mail info@husejer-kredit.dk opbevares kun imens vi behandler din henvendelse, herefter slettes alle oplysninger.
  • Ved gennemførte lån forbeholder vi os ret til at beholde dine personoplysninger i hele lånets løbetid.
  • Ved afslag på lån vil dine personoplysninger blive slettet indenfor max 6 måneder.
  • Ved indfrielse/udløb af lån vil dine personoplysninger straks blive slettet/makuleret.
  • Personoplysninger opbevares i fysiske mapper i aflåste arkivskabe.
  • Personoplysninger opbevares i it-systemer og på serverdrev.
Dine rettigheder
Du kan til enhver tid bede os om at få oplyst eller slettet de oplysninger vi behandler om dig, ved at kontakte os. 
Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis vi behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du også ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret. 
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for videre behandling. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet. Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her.
Henvendelse omkring vores behandling af dine persondata kan ske på vores e-mail info@husejer-kredit.dk 
 
Ændringer til denne fortrolighedspolitik og yderligere information
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Den gældende privatlivspolitik
kan til enhver tid findes på vores hjemmeside. Eventuelle ændringer vil være gældende fra
tidspunktet for offentliggørelsen på hjemmesiden.    
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik eller om vores beskyttelse af personlige oplysninger i almindelighed, så er du meget velkommen til at kontakte os.  
 
Klagemulighed
Såfremt du ønsker at indgive en klage vedr. Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S, bedes du rette henvendelse til klageansvarlig og adm. direktør Christina Hagman på hagman@husejer-kredit.dk
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Læs mere om vores cookies her »
Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S | Greve Strandvej 7 | 2670 Greve | Tlf: 70 23 70 90 | info@husejer-kredit.dk