Ring alle dage
70 23 70 90

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet.
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70237090 såfremt du ikke kan finde svar på dit spørgsmål
 

Hvad kan jeg låne til?

Vi udsteder lån i alle former for fast ejendom, herunder villa/parcelhus, rækkehus, andelsboliger, sommerhuse/fritidshuse, kolonihaver, blandet bolig/erhverv og udlejnings-/erhvervsejendomme. Du kan både låne i din friværdi og til køb af ny ejendom.
 

Hvilke dokumenter skal I bruge?

For at beregne et lån skal vi bruge følgende oplysninger:
  • Skattemappe (udvidede skatteoplysninger)
  • Årsopgørelse
  • Seneste 3 måneders lønsedler

Hvad betyder friværdi?

Friværdi er den værdi din ejendom har minus den nuværende gæld, eksempelvis hvis din nuværende ejendom har en værdi på kr. 1.000.000,- og du skylder kr. 600.000,- i ejendommen, vil din friværdi være kr. 400.000,-
 

Skal jeg vælge fast eller variabel rente?

For langt de fleste, vil fast rente være det trygge valg, da man dermed kender til den faste ydelse i hele lånets løbetid. Variabel forrentede lån har typisk en lavere ydelse på udstedelsestidspunktet, men er forbundet med en højere risiko, da renten potentielt kan stige. Du kan altid kontakte os for yderligere information og rådgivning om rentevalg.
 

Hvad er et pantebrev?

Et pantebrev er et omsætningsgældsbrev, der udstedes i forbindelse med bl.a. ejendomshandler. Pantebrevet giver ejeren af brevet sikkerhed i det belånte. Pantebrevsfinansiering er et alternativ til et banklån. Vi udsteder pantebreve på Justitsministeriets pantebrevsformular A og følger disse bestemmelser.
 

Hvor meget skal jeg lægge i udbetaling?

Som udgangspunkt, skal man kunne lægge 5% af købesummen i udbetaling, har man ikke de 5% kan vi dog ofte også være behjælpelig med dette, såfremt ejendommen finansieres af os.

 
Kan jeg låne hvis jeg er registreret i RKI?  

Er du registreret i RKI kan vi som udgangspunkt ikke være behjælpelig med lån, dog kan vi mange gange hjælpe via vores mange samarbejdspartnere med at få slettet gælden og dermed igen være behjælpelig med et eventuelt lån. Kontakt os derfor altid gerne, til en uforpligtende snak.


Hvor høj er renten på et pantebrevslån?

Renten på pantebrevsfinansiering ligger variabelt fra 5,75% og fast fra 6,5%, alt efter hvilken type ejendom der er tale om, beliggenhed, indtægtsforhold mm.
Vi tilbyder altid den laveste mulige rente. Rentesatsen afspejler sig i den placering vores pantebrev kan opnå i ejendommen, eksempelvis hvis lånet skal respektere foranstående lån.
 

Hvad er forskellen på et pantebrevslån og et alm. Banklån?

Den største forskel mellem pantebrevsfinansiering og et alm. banklån, er at man ved pantebrevsfinansiering, som kreditor ikke kan opsige lånet, såfremt debitor overholder sine betalingsforpligtelser. Desuden kan man få fast rente og fast løbetid ved Pantebrevsfinansiering og dermed kende sine faste betalinger over hele løbetiden.
Der kan være mange grunde til, at man får nej i banken, men i de fleste tilfælde kan man få hjælp af os i stedet. Fremfor at se begrænsninger, bestræber vi os altid på at tænke i løsninger. Med en succesrate på 95 %, løser vi langt de fleste sager.
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Husejernes Kreditlån Ejendomskreditselskab A/S | Greve Strandvej 7 | 2670 Greve | Tlf.: 70 23 70 90 | info@husejer-kredit.dk