Ring alle dage
70 23 70 90

Det siger kunderne om os

Undertegnede er så taknemlig og glad efter hjælpen fra jer til at realisere drømmen om vores ønske hjem. 
 
Vi havde Jan Moustgaard til at varetage det hele for os, og selvom jeg ind imellem blev lettere ramt af panik i processen, som for i øvrigt var kortvarig, var Jan og hans rolige stemme og professionelle tilgang til tingene med til at skabe ro på igen. 
 
Vi takker for assistance og virkeliggørelsen af vores drøm. 
 
I får vores varmeste anbefalinger. 

 
Familien Frandsen Bak 
Vi har optaget lån til køb af vores drømmehus gennem Martin Fisch, fra Husejernes Kreditlån Ejendomskreditselskab A/S .
Det er den fineste behandling vi har fået på alle måder, meget bedre end vores bank og kreditforening i gennem mange år.
Den bedste anbefaling herfra


Steen og Anette Kristensen
 
Vi har i forbindelse med min mands firma fået noget gæld ved gældsstyrelsen, ingen hjælp at hente i banker osv. når man skylder i gældsstyrelsen på trods af, at beløbet skulle bruges til at indfri gældsstyrelsen.
MEN
Hos husejernes kreditlån var det muligt. Vi blev ekspederet af Nicklas Christiansen en UALMINDELIG venlig og forstående mand. Vi fik hjælp til alt.

Må sige et selvskab der respekterer også når man er i vanskeligheder.


Mvh
Paul & Birgitte
Hans Schmidt & Søn

Vi vil herved gerne anbefale belåning gennem Husejernes Kreditlån og ikke mindst Martin Fisch som rådgiver.

Martin har været vores rådgiver gennem hele vores låneproces, den var været kort, professionelt, og med en helt usædvanlig god service.

Vi har følt os trygge,  informeret og vejledt hele vejen, og her er blevet arbejdet for at tilbyde os det bedste set up med den billigste belåning.

Martin Fisch har givet os svar på alle spørgsmål løbende, selv i weekenden.

Husejernes Kreditlån og Martin Fisch er en gevinst hvis man sætter pris på kvalitet.

De ser muligheder frem for begrænsninger for dig som kunde.

Mvh

Lars & Marianne

Vi har gennem et par år kigget på huse, og da vi endelig fandt det helt rigtige for os, kontaktede vi straks Martin Fisch / Husejernes Kreditlån, og det har vi bestemt ikke fortrudt 😊
 
Fra 1. kontakt har Martin været meget engageret og tillidsfuld, og vi har gennem hele forløbet følt os meget trygge ved Martins råd og vejledning.
 
Vi anbefaler meget gerne Husejernes Kreditlån, og takker (i særdeleshed Martin Fisch) for at hjælpe os med, at ”få” vores drømmehus.
 

Mange glade hilsner
Heidi & Dan
Husejerne kreditlån får min varmeste anbefaling.

Martin Fisch har været min kontaktperson igennem hele forløbet. Jeg har fået støtte til en akut opstået situation og er dybt taknemmelig for at kunne få et lån.

Hele vejen igennem har Martin været gennemsigtig, ærlig og støttende også fordi det var vigtigt, at lånet gik hurtigt igennem.
Jeg vil til en hver tid rekommandere, at man går til jer. 
 
For mig er det lidt ligesom en julekalender, hvor man redder julen i sidste øjeblik. Martin har reddet mit hjem, absolut den største taknemmelighed herfra.
 

Venlig hilsen Miriam, Ishøj 
Jeg havde fundet huset og til den rigtige pris - Åbenbart så lav at min "trofaste" bank gennem 13 år sagde nej til finansiering. Det samme gjorde to kreditforeninger (som jo faktisk lever af at låne penge ud til fast ejendom).
 
Jeg kontaktede Husejernes Kreditlån den 1. maj og efter 8 dage blev jeg ringet op af Jan Moustgaard og fik at vide at jeg roligt kunne skrive under på slutsedlen.

Husejernes Kreditlån arbejder både hurtigt, målrettet  og serviceminded i kundens interesse.
 
På hjemmesiden skriver de Danmark ældste finansieringsselskab - Jeg kan så tilføje; og nemmeste. 
 
Så den største anbefaling herfra

 
B. Munkberg, Rødbyhavn
 
Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab yder en fantastisk service og hurtig rådgivning.

Som kunde kan man bare læne sig tilbage og stole trygt på at HKL  klare alle detalje med omlægning, indfrielse, tinglysning, vurdering mv. .

Vi følte os rigtigt godt behandlet af alle i HKL under hele forløbet og det er forfriskende at blive mødt med respekt og i øjenhøjde, når man søger gode råd og hjælp til en bedre økonomi.
 

Stor tak fra
Tanja og Dennis 
 
Det var en fornøjelse at at arbejde sammen med Christina. Jeg er meget tilfældes med lånet. Det var meget nemt og hurtigt super service. Tak tak.

- Kays Taraki, Sorring

Jeg takker for den hurtige ekspedition og jeg er imponeret over hvor nemt I har gjort det for mig at købe huset, da I klarede alt papirarbejdet for mig.

Tusind tak og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre

- Elisabeth, Farsø
Vi tog kontakt til Husejernes Kreditlån, og det har vi dog aldrig fortrudt.
Vi blev mødt af Martin Fich, som vi gerne vil give de varmeste anbefaling, da han virkelig er 100 % med i arrangementet, og hvis vi havde selv det mindste spørgsmål, så kunne vi kontakte ham og fik hurtig svar tilbage, om det så var pr. Telefon eller mail, så var kommunikationen bare i top.

Så i dag har vi vores dejligste hus.
Så vi kan kun sende de varmeste anbefalinger.

- Jytte Jørgensen
Yderst hurtig og kompetent betjening. Takket været Christina, har vi kunnet købe vores drømmehus. Jeg kan kun give dem mine uforbeholdne anbefalinger.

- Stine Heiselberg
Vip Incorporation ApS har udelukkende gode erfaringer med Husejernes Kreditlån. Husejernes Kreditlån tager pænt, fint og professionelt imod én ved ankomst og giver kort og præcis forklaring af processen omkring lånet.

Vi har gennem hele processen følt os godt og trygt behandlet og det er ikke sidste gang vi benytter os af deres service.
Vi anbefaler gerne Husejernes Kreditlån til andre kunder.


- Vip Incorporation, Hedehusene
Vi vil takke jer mange gange for den gode behandling i forbindelse med vores hus køb.

Vi har fået super behandling og meget hurtigt svar på alt, gennem hele forløbet.
Vi vil klart anbefale jer til andre.


- Keld & Mona Larsen
Jeg kan varmt anbefale Husejernes Kreditlån, da der er styr på tingene og god rådgivning. Rigtigt søde medarbejder, og lover ikke noget de ikke kan holde. Hurtigt og professionel hjælp.

- Patrick Larsen
Husejer-Kredit er klart til at anbefale. God behandling. Hurtig behandling. Og ikke mindst rigtig gode priser. 
TAK Birgitta :) 


- Lukas Scheel
Vi er meget taknemlig for den bedste service i har ydet til os.
Vi havde hørt mange positive tinge om jer, men vi har alligevel oplevet meget mere end vi havde hørt og forventet fra jer. I er nogen man kan anbefale familie, venner og kollegaer, da I gør det hele på en tilfredsende måde via en åben dialog med jeres kunder fra start til slut.
 
Mange tusind tak igen for jeres indsatser

 
- Eric og Yvonne
 
Jeg brugte Husejernes Kreditlån da min egen bank sagde nej pga. noget gammel gæld jeg havde .
Jeg søgte derfor om at låne til min drømme bolig ved Husejernes Kreditlån , og det var intet problem .
Jeg har fået den bedste betjening , jeg kunne virkelige mærke de var der for mig og ville efterkomme mit ønske om denne bolig.
Jeg har aldrig haft en så god rådgiver som jeg fik her, Christina svarede mig lynhurtig og hjalp mig hele vejen igennem , hvis jeg skrev til hende kl 22 om aften så svarede hun mig kl 22.10 .
Det har bare været perfekt hele vejen igennem , og jeg kan varmt anbefale at bruge husejernes kreditlån hvis din egen bank siger nej. MVH en MEGET glad og tilfreds låner


- Morten Rasmussen 
 
Vi har netop købt familiens nye hus, og skulle i den forbindelse finde finansiering til købet.
Vi kontaktede banken, som desværre ikke kunne hjælpe, da prisen for huset var for lav til at de ønskede at finansiere det.
Vi blev rådet til at kontakte Husejernes Kreditlån A/S, hvilket vi overhovedet ikke har fortrudt.
Vi fik en fantastisk behandling og har gennem hele forløbet følt os trygge og godt vejledt med hensyn til alle spørgsmål vi måtte have.
Vi kan KUN anbefale andre at gøre brug af samme løsning og vil samtidig gerne takke de søde medarbejdere som har gjort et fantastisk stykke arbejde for at sikre, at vi fik vores hus.


Mange hilsner
Claus & Line Jensen
 
Vi har fået vores drømme hus gennem husejer-kredit, vores situation var den at vi havde fundet vores drømme hus, desværre havde vi et andet hus der netop var sat til salg, det begrænsede vores muligheder hos vores bank samt realkredit foreninger.
I første omgang tog vi kontakt til et andet "kendt" firma som gav udtryk for at det sagtens kunne lade sig gøre, vi fik forhandlet en god pris og fik grønt lys! vi skrev under og lagde udbetalingen, DER knækkede filmen så! pludselig skulle vi lægge en yderligere ret høj udbetaling som vi ikke bare sådan lige kunne skaffe og dermed kunne de ikke hjælpe! Samme aften fandt vi husejer-kredit på nettet og tænkte, jaah der er kun et at gøre og det er at høre dem om de vil hjælpe, vi sendte så alle oplysninger som jeg havde samlet i en mail.

Dagen efter ringede Christina med nogle spørgsmål og udfra det gik det hurtigt! Ikke alene kunne vi efter 7 dage komme ind og skrive under på lånet!

Christina  havde også fået forhandlet huset yderligere ned med kr. 40000! 

Det er simpelhen den bedste service man kunne ønske sig og man føler på intet tidspunkt at man skal stå med hatten i hånden! 


Carsten Qvist 

Tager kunden seriøst og lytter til ens "projekt". Er engageret og løsningsorienteret under hele forløbet og dialogen er saglig og konstruktiv - er umådelig glad for den opbakning jeg har fået når det kom til at realisere min drøm, og købe det hus jeg nu gerne ville købe, og som passede til min økonomi. Stort tak herfra!

M.v.h.

Niels Bo

Vi har før lånt gennem Husejernes Kreditlån og gjorde det igen i forbindelse med nyt huskøb.

Jeg kan klart anbefale andre kunder at få finansering gennem Husejernes Kreditlån, da servicen er top professionel. Derudover har vi haft et rigtig tæt samarbejde med Christina Hagman, som har været der hele vejen igennem vores nuværende proces og ydet service i sær klasse.

Christina Hagman er en kæmpe ildsjæl inden for sit arbejdsfelt og yder service langt ud over hvad man kan forvente som kunde.”

 
Natasja Nirvana Villumsen 
 
Min kæreste og jeg havde en drøm om at købe et sommerhus.
Vi havde lige fundet drømmehuset, og talte med banken om det. Det blev et nej.
 
Heldigvis fik vi kontakt til Christina fra Husejernes Kreditlån. Her gik kun få dage, så fik vi positivt svar om at de gerne ville hjælpe.
Det var vi bare lykkelige over.
Hele vejen igennem har vi haft tæt kontakt til Christina. Har vi ville spørge om noget, kom der svar ret hurtigt, enten pr telefon eller mail.

Det har været dejligt med denne tætte kontakt. Man har altid følt sig godt informeret om hele processen.
Vi er lykkelige over at vi opdagede denne mulighed, når nu banken vendte tommelen ned.

Kan kun sige positivt om denne oplevelse med Husejernes Kreditlån, så tusind tak for at I kunne realisere vores drøm.
 

Venlig hilsen
Hanne Andersen
 

Jeg kan varmt anbefale Husejernes Kreditlån, da der er styr på tingene!

Jeg blev ringet op af Martin Fish som gjorde det nemt og gav mig ro i maven hele vejen igennem, Jeg har fået super behandling og meget hurtigt svar på alt, han gjorde det nemt og har nu fået et godkendt lån, nu venter jeg bare på flytte ind i mit drømmehus. tak til  Martin Fish !

M.v.h.
Valisa

Når bankernes risikovillighed i forbindelse med lån til ejendomme er så lav, fordi renten er så lav, og det derfor reelt set er umuligt at låne penge til noget, der ligger en lille smule ud over det sædvanlige, så var det en fantastisk mulighed at benytte et godt gammelt princip som et pantebrev!

Vi er lykkelige over, at Husejerne Kreditlån kunne hjælpe os i en situation, hvor vi desperat forsøgte at få bankerne med på en enestående mulighed i et fantastisk og stort hus på Møn. Ja, lånet er lidt dyrere end de lån, reklamerne lokker med, men det er dog et konkret lån, hvilket var totalt afgørende for, at vi nu sidder i det mest vidunderlige hus. Og Husejerne Kreditlåns behandling af os har været ualmindelig forstående, hurtig og professionel.


Peter Kirk, Teater Møn.
Jeg var i kontakt med Martin fra Husejerkredit i forbindelse med et muligt lån.

Det endte med at jeg ikke fik brug for lånet, men de skal have STOR ros for deres håndtering af sagen.

De er super imødekommende og engagerede. De følger op og ringer og skriver undervejs, når der er brug for det.
Jeg kan klart anbefale at bruge dette firma.


Anne 
Lidt sent, men vi vil bare sige tak til Martin for en rigtig god service og professionelt arbejde fra din side. 
Vi er så glade for huset, mange tak!
 

Berit og Jan Bækgaard
Som ejendomsudbyder og entreprenørvirksomhed i ejendomsbranchen har vi ofte brug for Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S til at komme i mål med finansieringen af sagerne.
 
Vi kan varmt anbefale den professionelle, hurtige og fleksible sagsbehandling hos ”Husejerne”.   
 
 
Med venlig hilsen / Best regards
 
Nadeem Javed
Har du også haft en god oplevelse med Husejernes Kreditlån og har du lyst til at anbefale os til andre, så hører vi meget gerne fra dig.
Send en mail til info@husejer-kredit.dk så kontakter vi dig for yderligere information.
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Husejernes Kreditlån Ejendomskreditselskab A/S | Greve Strandvej 7 | 2670 Greve | Tlf.: 70 23 70 90 | info@husejer-kredit.dk